Hlavní obsah
Článek

Smrt fotografa českých celebrit Jiřího Bláhy (†55) dál vyvolává pozdvižení. Muž, kterého minulý týden našli oběšeného v Tanzanii, měl podle některých spáchat sebevraždu kvůli nešťastné lásce, jiní zase mluví o tom, že neměl na zpáteční cestu do Česka. Někteří spekulují i o vraždě. Super.cz však získal diskusi Bláhy s jeho kamarádem, kde krátce před smrtí mluvil o tom, že spáchá sebevraždu. A předpověděl i to, jak ji provede.

Z komunikace vyplývá, že mu měla cosi způsobit jeho přítelkyně Jana. Mělo jít údajně o to, že si zažila úlet s jeho kamarádem. „Jo Jana… Jsem na oběšení. A není před tím úniku. Nechápu, proč mi to udělala,“ stěžoval si příteli. „Dlouho to nedám. Je to hrozný, musím pryč,“ psal krátce před tím, než ho našli oběšeného.

Některým jeho přátelům se sice nezdá, že by muž, který byl některými považován jako holkař, trpěl tak silnou zamilovaností, že by si sáhl na život kvůli ženě. Ale takových podobných případů už bylo!

Některé zdroje tvrdily, že se měla s Bláhou rozejít a začít žít s Honzou, kterému patří v Tanzanii hotel, v němž Jiří pracoval.

„Ano, Jana se s ním rozešla, ale kvůli jiným věcem. Přijel s padesáti dolary, vše za něj ten měsíc, co tu byli, dotovala a přestalo ji to bavit, protože se nesnažil něco dělat. A že by si s ní Honza začal, to mi připadá jako nesmysl, protože má mladičkou manželku, Tanzánku, a s ní dvě malé děti. Vždy je o třicet let mladší, než Jana!“ diví se zdroj, který partu z Tanzanie dobře zná. Jenže jiní mluví zase naopak a o Honzovi ne zrovna pozitivně. Pak aby se v tom čert vyznal!

Jak dopadne vyšetřování, zda vyloučí cizí zavinění, či ho potvrdí, na to si ještě počkáme. V úvahu připadá i převoz těla do České republiky.

Reklama

Další články

Načítám