Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) si vyzkoušel roli modela, a jak sám říká, poprvé a naposledy. S fotografkou Monikou Navrátilovou nafotil kolekci obleků a smokingů. Na rozdíl od herectví ho ale tato práce vůbec nebaví. "Fotíme dnes společenské oblečení. Řekl jsem si, že by bylo fajn spojit hezké oblečení s krásnými auty a model může být hnusnej. Krásu kolem kompenzuju odpudivým exteriérem. Kontrasty se přitahují, tak snad to klapne," říká Super.cz se smíchem Dejdar.

"Postávání, úsměv na povel tři až devět. Radši stokrát budu hrát než tohle statický, to je hodně náročný a není to moje parketa," vysvětluje.

Dejdar patří mezi nejobsazovanější české herce. Neoddychne si ani v létě. Do Čech za ním z Ameriky přiletí manželka s dětmi, ale Martina si moc neužijí. "Letošní léto bude naprosto pracovní. Za rodinou letím v červnu a pak přijedeme všichni zpátky. Budeme léto trávit všichni v Čechách, ale asi bez tatínka. Začínám točit film Kluci z hor, pak hned další biják, pak Přístav. Muzikál Děti ráje má naštěstí pauzu, začínáme zase v říjnu a v listopadu se budou jezdit haly. Alespoň tam si vorazím, ale jinak to je peklo," usmívá se herec.

Dovolenou ale přeci jen s manželkou zvládnou. "Na pár dní na výročí svatby pojedeme s manželkou sami asi na pět dní do Itálie. Po hodně dlouhé době budeme spolu, tak si to moc užijeme a moc se na to těšíme," dodává Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám