Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmografie irského bouřliváka Colina Farrella obsahuje řadu zásadních snímků, ale internetové vyhledávače nejčastěji odkazují na materiál, který nikdy neměl být zveřejněn. Díky domácímu erotickému videu viděl jeho ztopořený penis celý svět.

Divoký sex s modelkou z pánských magazínů Nicole Narain chtěl Colin zachytit jen pro své soukromé účely, ale skandální materiál se v roce 2004 dostal na internet, kde se stal hitem. Farrell měl tehdy za sebou úspěšné filmy Tábor tygrů, Minority Report či Telefonní budka a jeho fanynky se rády podívaly i na intimní partie, jež na filmovém plátně neukázal.

Skandální video je díky internetu nezničitelné a slavný herec je smířen s tím, že bude navždy dohledatelné. Přestože Farrell dnes vstupuje mezi čtyřicátníky a po divokém mládí plném alkoholu a drog vede spořádanější život, jeho jméno trvale zůstane zaznamenáno na stránkách s pornem.

Irský herec přitom natočil spoustu podstatně zajímavějších scén. Letos v listopadu se objeví ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít, kde opět ožije kouzelný svět Harryho Pottera. Herec, jehož proslavilo domácí porno, se tak paradoxně objeví v trháku pro rodinné publikum. Jeho penis se však tentokrát do záběru rozhodně nedostane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám