Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletému americkému herci Marku Sallingovi známému převážně z muzikálového seriálu Glee hrozí až čtyřicetiletý trest odnětí svobody. V pátek se vrátil před soud jeho případ, v němž je obviněný z přijímání a přechovávání dětské pornografie, přičemž mu za oba body obžaloby hrozí po dvaceti letech vězení.

Policie našla inkriminovaný materiál, jenž vyobrazoval na fotografiích a videozáznamech nezletilé dívky, u herce v počítači již koncem loňského roku. Z vazby byl propuštěn po složení kauce ve výši dvaceti tisíc dolarů, proces ale stále pokračuje a v pátek se jím zabývala dokonce federální velká porota. Pokračování je naplánováno na 3. června.

U herce se nejedná o první prohřešek, počátkem roku čelil obvinění ze strany své expřítelkyně Roxanne Gorzely, již údajně trýznil při sexu a pod nátlakem ji donutil k pohlavnímu styku bez kondomu. Právě Gorzela měla dát policii tip, aby Sallingův dům prověřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám