Hlavní obsah
Článek

Je živočišná, vypadá vášnivě, má kvůli gymnastice pevnou figuru a hodně zajímavé vnady. Přestože je relativně čerstvě vdaná, není vůbec divu, že po ní chtějí pánové hodně divné věci! Mrkněte na video.

Super.cz s Veronikou Farářovou hovořil na křtu nového alba Jdem dál boy bandu New Element. „Pánové mi píší hodně divné věci, každá holka asi tuší, co všechno. Konkrétně třeba to, že jeden by mě s kamarádkami všude vozil, jiný zase chtěl, abych mu po telefonu dávala povely. Nebojím se říci, že jsou to úchylové,“ prozradila nám.

A po natáčení rozhovoru si vybavila ještě jednu story. „Teď ještě vlastně jeden mě chtěl za sto tisíc za noc,“ kroutí hlavou s tím, že to by asi Farář (její manžel) těžko rozdýchával. Přitom kdyby se s chlápkem setkávala denně celý měsíc, za první by měla na slušný byt v Praze, za šest už na luxusní vilu.

Veronika byla u vytržení z toho, jaký poprask způsobilo vystoupení Ondry Havla, Chrise, Vojty Drahokoupila a Lukáše Cestra na jejich přítomné fanynky. „Publikum bylo úžasné. Holky z nich byly hotové, i když z toho tance a vedra tady byli strašně zpocení. A všimla jsem si, že jsem tu byla suverénně nejstarší. Prsa mi ještě drží, ale tentokrát jsem si výstřih nevzala, přece jenom co lidé vidí pokaždé, to se omrzí,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám