Hlavní obsah
Článek

Rozešla se s přítelem a ostříhala si ofinu. V tomhle šla muzikálová zpěvačka Genny Ciatti přesně podle pravidel, že když se žena či dívka rozejde, změní účes. Dál už to ale tak obvyklé nebylo. Místo toho, aby se od dlouholetého partnera Patrika odstěhovala, pořád s ním bydlela, nechtěla utrácet za další pronájem, a začala si hledat byt ke koupi.

"Trvalo mi asi půl roku, abych našla ten podle svého přání. Momentálně jsme ve fázi papírování, ale stěhovat bych se měla na konci června. Viděla jsem asi osmdesát bytů, protože jsem si na začátku stanovila hodně jasné parametry. Jsem spíš na vanu než na sprchu, koupelna a záchod musely být zvlášť, chtěla jsem 2+1, protože mám rodinu na Moravě a občas přijedou na návštěvu i kamarádi, proto jsme chtěla obývák a ložnici zvlášť. A taky jsem chtěla balkon na jižní stranu, a aby to nebylo moc daleko do centra Prahy," nebyla s požadavky zrovna nenáročná Genny.

"Koupila jsem byt ve Strašnicích i za docela hodně dobrou cenu 2,9 miliónu. Pak bude ještě nějaký ten nábytek, bude to náročné. Hypotéku jsem si brát nechtěla, naštěstí mi mohli půjčit rodiče, takže to budu splácet jim a nedali mi na rozdíl od banky žádný úrok. Ale splácet to opravdu budu, naštěstí mám docela hodně práce. Teď zkouším dva nové muzikály, takže bude i z čeho," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám