Hlavní obsah
Článek

Představitel diváky velmi negativně vnímaného Tomáše Zajíce z Ordinace v růžové zahradě 2 Braňo Holiček působí, jako by snad měl čerstvou občanku, přitom je mu třicet a je otcem tří dětí. Před čtyřmi měsíci manželka chlapíka, který měl v dětství problém s podivnými pány, přivedla na svět dvě děvčátka. „Život se nám obrátil vzhůru nohama,“ přiznal Super.cz

„Zničehonic je nás hodně. Změnily se všechny naše potřeby, museli jsme vyměnit byt za větší, s dětmi je hodně práce. Trochu nám pomáhají rodiče, a i když mám chápavou ženu, občas je nešťastná z toho, že nejsem často doma a nepomáhám tolik, kolik by potřebovala. Jako jediný z pěti členů rodiny ale vydělávám, a tak se nedá nic dělat. Holky nám teď přestaly v noci spát, tak je to ještě náročnější,“ řekl v soukromí sympaťák Braňo.

Ten je kromě angažmá v televizi také divadelní režisér, na nové nápady tak má čas jedině v noci, když všichni usnou. Tehdy si také najde výjimečně čas na záliby. „Moje špatná vlastnost je, že miluju elektronické hračky. Teď jsem si třeba koupil 3D tiskárnu, sbírám elektronické hudební nástroje. Je to náročné na finance, můj bankéř ani manželka z toho nemají moc radost, ale naštěstí žena je neuvěřitelně hodná a chápavá, tak mi to odpouští,“ řekl s úsměvem Holiček, jehož nedávno naštvaly výhrůžky jeho rodině včetně malých dcer.

Ten je jednou z hlavních tváří projektu Seznam.cz s názvem Seznam se bezpečně, který varuje děti a dospívající před nástrahami virtuálního světa a sociálních sítí. Sám prý musel účet zrušit, protože by nedělal nic jiného, než po každém odvysílaném díle s diváky řešil děj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám