Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější německá modelka v historii Claudia Schiffer (53) si v pondělí večer nemohla nechat ujít párty, kterou pořádala britská módní bible, magazín Vogue. Na večírek, jenž probíhal mimo jiné v krásných prostorách Kensingtonských zahrad v Londýně, zvolila 181 centimetrů vysoká modelingová stálice černý model utažený zlatým opaskem, v němž vynikla nositelčina štíhlost.

Schiffer tak i po dvaceti letech od dob své největší slávy zvládá starat se nejen o své tři potomky, ale i o svou vizáž, která jí vynesla jmění odhadem ve výši 55 miliónů dolarů (1,33 miliardy korun). Však právě Claudia bývala hojně přirovnávána k Brigitte Bardot a dostala se dokonce do Guinnessovy knihy rekordů jako supermodelka, která se objevila na největším počtu obálek magazínů.

Dnes se bývalá partnerka kouzelníka Davida Copperfielda, která má s manželem Matthewem Vaughnem syna Caspera (13) a dcery Clementine (11) a Cosimu (6), modelingu věnuje už jen příležitostně, ale o to víc přesedlala na navrhování oděvů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám