Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Doležalová (37) a tanečník Marek Zelinka si přišli na pořádný balík. Díky vítězství ve StarDance nemají nouzi o zajímavé pracovní nabídky.

Po dlouhém uvažování dokonce kývli na účinkování v reklamním spotu na ochucenou minerálku, kde opět předvedli své taneční umění.

Taneční pár, jenž se do sebe v soutěži zamiloval a dodnes spolu chodí, si vydělal částku v řádu statisíců. A výsledek určitě stojí za to. Na roztančenou ukázku plnou vášně z nového spotu se podívejte ve videu. Maruška s Markem si pochvalovali, že se mohli sami podílet na tvorbě choreografie.

„Zvažovali jsme to, člověk přemýšlí, jestli se vůbec objevit v reklamě, protože já to moc ráda nemám. Ale tím, že nám nabídli reklamu i na dané téma tvořit, nás jednoznačně přesvědčili,“ nechala se slyšet usměvavá vítězka StarDance.

Spoty pro minerálku v minulosti točily i známé české topmodelky. V originálních vodních šatech před lety zářila kráska Hana Soukupová. Loni na televizních obrazovkách oslňovala Linda Vojtová (38).

Reklama

Další články

Načítám