Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V uplynulém týdnu si Victoria Beckham (50) zrovna moc nevydechla. Z domovského Londýna odletěla do Cannes, kde měla během filmového festivalu nasmlouvanou práci, a poté zamířila rovnou do Mexika, kde se v sobotu vdávala její nejlepší kamarádka Eva Longoria (49), které Beckham navrhla svatební šaty. Odpočinku se tak Victoria dočkala až v neděli.

Většina účastníků svatebního veselí v mexickém městečku Valle de Bravo zůstala minimálně do následujícího dne a kupodivu tomu tak bylo i u vytížených manželů Beckhamových. S workoholismem to tedy u Victorie zřejmě nebude ještě tak horké, jak se občas zdá.

Podle snímků, které sama sdílí na sociálních sítích a pohodového videa, kde tančí s kamarádem a kadeřníkem hvězd Kenem Pavesem, je vidět, že i ona si ještě umí vychutnat nicnedělání. Možná by si ale přeci jen mohla život zpříjemňovat mnohem častěji ještě i dobrým jídlem. Nejen její tenké nožky v šortkách by rozhodně nějaké to kilo navíc snesly...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám