Hlavní obsah
Článek

Dnešním dnem se Priscilla Presley oficiálně přehoupla přes kulatou sedmdesátku. Díky pravidelnému zásahu plastických chirurgů byste jí tento věk zřejmě netipovali, ale raději ponecháme stranou, že v obličeji už téměř postrádá mimiku. Mnozí si ji určitě vybaví ze seriálu Dallas a série komedií Bláznivá střela, ale podívejte se, jak báječně vypadala ještě o spoustu let dřív...

V době, kdy se Priscilla poprvé setkala s Elvisem Presleym, byl on na vojně a jí bylo pouhých čtrnáct let. Přesto dokázala králi rock’n’rollu, který měl tou dobou za sebou už několik hitů a rolí ve filmech, natolik učarovat, že na ni nezapomněl ani během vojenské služby a strmě stoupající hvězdné kariéry. Jejich svatba se uskutečnila 1. května 1967 za přítomnosti hrstky nejbližších v Las Vegas.

Ačkoli je Priscilla dodnes spojována převážně s Elvisem Presleym, ve skutečnosti si už v sedmadvaceti začala milostný románek se svým instruktorem karate Mikem Stonem, kterého poznala v zákulisí jednoho Elvisova koncertu. Tou dobou byly jejich dceři Lise Marii Presley čtyři roky.

S Elvisem se zanedlouho rozvedla a se Stonem navázala partnerský vztah, ale ani s ním jí to nevyšlo. Šest let trvala láska s hercem a modelem Mikem Edwardsem a dlouhých 22 let strávila po boku italského scénáristy a režiséra Marca Garibaldiho, s nímž má syna Navaroneho. Po rozchodu s ním byla ještě tři roky s anglickým režisérem a producentem Nigelem Lythgoem. V současnosti je oficiálně nezadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám