Hlavní obsah
Článek

Krásná Kateřina Votavová je úspěšná nejen jako modelka, ale také jako podnikatelka v oblasti módy. V Českých Budějovicích vlastní úspěšný módní butik, ve kterém se zaměřuje na poradenství spodního prádla, a nedávno oslavila jeho třetí narozeniny, a to v duchu brazilského karnevalu.

Jenomže oslava nezačala právě vesele. Její moderátorkou měla být Martina Gavriely (45), ale ta měla po cestě autonehodu. „Už jsem se začala dívat na hodinky, kde Martina je, když mi volala, že do ní narazilo auto a nestihne to,“ popisovala situaci Kateřina Votavová. Naštěstí se Martině Gavriely nic nestalo a odneslo to „pouze“ auto. Bohužel sepisování okolností nehody jí zabránilo celou akci moderovat, a tak Votavová musela rychle hledat nouzové řešení.

„Zavolala jsem kamarádce Adéle Jirkalové, moderátorce rádia Kiss Jižní Čechy, a ona naštěstí měla volno.“ Situace byla zachráněna a oslavy v duchu brazilských rytmů se mohly rozjet naplno, což se také stalo, protože v pestrých šatech oděné či spíše poloodhalené tanečnice nenechaly jediné pánské oko v klidu a přítomné hosty strhly k tanci, a to někdy dost divokému.

Proč vlastně Kateřina Votavová pro oslavu narozenin zvolila právě brazilský styl? „Jednak proto, že letos se tam koná olympiáda, a tak jsme se chtěli trochu navnadit, ale hlavně proto, že brazilské rytmy patří mezi ty nejsmyslnější. A když už se zaměřujeme na prodej spodního prádla, které má dělat ženu smyslnou a žádoucí, byla volba jasná,“ řekla Kateřina a se smíchem dodala, že na rozdíl od organizátorů olympijských her, kteří pro olympioniky připravili speciální kondomy, aby se v průběhu her ničím nenakazili, ona svým hostům rozdávala pouze dobrou náladu a přítomným ženám rady, v jakém spodním prádle své stávající nebo budoucí partnery zaručeně „dostanou“.

Oslavy skočily v pozdních nočních hodinách. Jestli ve vší počestnosti, to už se nám zjistit nepodařilo.

Reklama

Další články

Načítám