Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají společnou vášeň pro vodní sporty, i když sir Ben Ainslie to pochopitelně dotáhl v této oblasti o dost dál, než vévodkyně z Cambridge (42). Pohledný anglický reprezentant v jachtingu je totiž se svými čtyřmi zlatými a jednou stříbrnou medailí nejúspěšnějším jachtařem olympijské historie. S Kate jej ovšem pojí několik charitativních projektů, oba se snaží mezi mladými lidmi tento sport více prosazovat. V pátek je ovšem za přítomnosti novinářů čekal i pořádný fyzický výkon.

Catherine nejdřív dorazila do Portsmouthu v černém svetru, džínách a sportovní obuvi a posléze se převlékla do kombinézy, nasadila helmu a stala se součástí testovacího týmu na lodi T1, který se účastní blížícího se závodu Louis Vuitton America's Cup World Series, který se uskuteční v Portsmouthu v červenci.

Devětatřicetiletý olympionik byl ze sportovního výkonu vévodkyně nadšený a chválil ji nejen za to, jak dokáže s týmem táhnout za jeden provaz, ale i jak zkušeně se dokáže ujmout kormidlování. Však to také zdaleka nejsou její první zkušenosti, ještě na škole se věnovala pádlování a byla členkou posádky při závodu Round the World Challenge právě v nedaleké úžině Solent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám