Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

69. ročník filmového festivalu v Cannes je za námi a malebné francouzské město na Azurovém pobřeží od víkendu celebrity houfně opouštějí. V samotném závěru tohoto filmového svátku se ovšem ještě stihl blýsknout Mel Gibson se svou půvabnou o pětatřicet let mladší přítelkyní Rosalind Ross.

Usměvavá brunetka se vedle hollywoodského fešáka oťukala a už zdaleka nepůsobí tak plachým dojmem jako v počátcích jejich vztahu loni v srpnu, kdy je fotografové poprvé společně zvěčnili v Sydney o přestávce premiérového promítání muzikálu Matylda.

Během nedělního závěrečného festivalového ceremoniálu bylo vidět, že se Rosalind naučila být profesionální partnerkou a na červeném koberci zkušeně rozdávala hollywoodské úsměvy na všechny strany. Zároveň nikoho nenechala na pochybách, že navzdory propastnému věkovému rozdílu Gibson není jejím otcem a zahrnovala jej polibky. Přitom v době, kdy Gibson exceloval v první Smrtonosné zbrani, nebyla Rosalind ještě ani na světě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám