Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lena Dunham je velmi svéráznou postavou amerického šoubyznysu. Čerstvě třicetiletá žena (narozeniny oslavila 13. května), která stojí za úspěšným seriálem Girls, ověnčeným cenami Emmy i Zlatými glóby, se obsahem svých sociálních sítí zcela vymyká standardu kolegyň hereček.

Ačkoli Lena nemá postavu, která by zapadla do kolonky amerického ideálu krásy, nebojí se ji ukázat. Fanouškům tělo běžně odhaluje ve spodním prádle či v plavkách, sdílela i fotku, na níž je obnažená do půli těla jen s přelepkami na bradavkách. Ve zmíněném seriálu, který napsala, režíruje jej i v něm hraje hlavní roli, se svlékla úplně do naha.

A od nastaveného trendu se zřejmě jen tak neodchýlí, na fanoušky funguje. Málokterá slavná žena se totiž dokáže brát s takovým nadhledem jako Lena.

Jejím aktuálně předposledním příspěvkem na Instagramu je fotografie, na které je zachycena ve vaně s těhotnou přítelkyní Jemimou Kirke. Fotka vznikla v roce 2012, kdy byla Kirke těhotná se svým druhým dítětem.

Jemima je Leninou blízkou kamarádkou. Znají se od dob studií, Dunham ji obsadila hned do svého prvního filmu Tiny Furniture a účinkuje rovněž ve zmiňovaných Girls.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám