Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když herečka Liv Tyler (46) na sociální síti v lednu oznámila, že je potřetí těhotná, působilo to dojmem, že je to pro ni velké překvapení. Své třetí dítě s partnerem počala ani ne rok po narození syna Sailora.

„Dobrý bože, zdá se, že nás opět navštíví čáp. V mém bříšku roste další malý Tyler Gardner. Naše rodina se rozrůstá. Jsem tak vděčná. Dave Gardnere, miluji tě,“ napsala herečka na internet.

Fotky z článku byly pořízeny v New Yorku, když si se syny Milem a Sailorem v kočárku vyšla na procházku. Den matek Tyler nemohla strávit lépe.

Sailora Geneho má Liv také s Gardnerem, jedenáctiletého Mila pak z manželství s Roystonem Langdonem. Do party patří ještě Gardnerův syn Grey, jenž je ve stejném věku jako Milo.

Tyler se daří i v pracovním životě. Na nedávném udílení Elle Style Awards v Londýně si např. převzala cenu pro nejlepší televizní herečku za seriál Pozůstalí, jejími nejslavnějšími rolemi však nejspíš už zůstanou Arwen v trilogii Pán prstenů a Grace v Armageddonu.

Pokud by se co do počtu dětí chtěla vyrovnat svému tátovi Stevenu Tylerovi, čekaly by ji ještě dva porody. Frontman Aerosmith má se třemi ženami dcery Liv, Miu a Chelseu a syna Taje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám