Hlavní obsah
Článek

Když Agáta Prachařová (38) napsala knihu o hubnutí, jako kmotry si vybrala manžela Jakuba Prachaře (40) a nejlepšího kamaráda Libora Boučka (43). Takže jsme oba samozřejmě vyzpovídali, co si o Agátině hubnutí a stravování obecně myslí. Ale radši jejich slova moc vážně neberte.

S Liborem se Agáta vídá často, tráví společně i dovolené. "Agáta je absolutní vzor zdravé výživy a vůbec zdravého životního stylu. Už její denní rozvrh, kolik dává spánku, jak si dávkuje ta malá jídla... Vždycky se na dovolenou s ní strašně těším, protože člověk odjíždí nabitý informacemi. Je až asketická. Neskutečné," mluvil s vážnou tváří Libor.

"Ale příklad si z ní neberu vůbec. Ve výsledku, když se nad tím zamyslím, na jednu stranu mě to fascinuje, ale v osobním životě až odpuzuje. Obdivuju Kubu, že to dává. Je to na něm i vidět, ta jeho rachitická postava. Jsou to následky toho brutálního vztahu ke zdravému životnímu stylu, který Agáta praktikuje poslední dva měsíce," uzavřel už s výbuchem smíchu.

O tom, jak Agáta jí, jsme si promluvili i s jejím manželem. "Nevím, já jsem poslední dva roky vůbec nebyl doma. A nikdy jsem ji jíst neviděl. Ale pravděpodobně asi jí. Anebo možná už došla do té fáze, i když o tom trochu pochybuju, ale stát se to mohlo, že se živí už jen vesmírnou energií, takzvanou pránou. To je skvělá věc a je to dobré do domácího rozpočtu," překvapil pro změnu Jakub.

"Já s hubnutím nezačal. Vždycky se pro něco nadchnu a za dva dny je po všem," doplnil a my mu navrhli, že by mu třeba pomohla Agátina knížka. "No, já totiž hrozně blbě čtu, na mně je tam málo obrázků, ani křížovka tam není. Přece jen je to pro mě už složitější čtení. Možná bych to zvládl jako audioknihu, ale to mám taky někdy problém to uposlouchat, tak kdyby byla nějaká zkrácenější verze na deset nebo šestnáct minut, mohl bych to dát. Anebo jako komiks," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám