Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jednu chvíli bylo Simony Krainové (51) všude plno. Kráska se objevovala na lesklých obálkách společenských magazínů, oslňovala svou krásou z reklamních kampaní, hrála ve filmech a neobešla se bez ní žádná důležitá společenská událost.

Na otevření nového showroomu modelčiny oblíbené módní návrhářky Kateřiny Geislerové se nám kráska svěřila, že se na čas z očí veřejnosti hodlá částečně stáhnout. „Mám chuť zvolnit a je pravda, že od ledna to i dělám,” říká Simona, která nám popsala, jak její útěk od společenských a pracovních povinností vypadá v praxi:

„Většinou zavolám minimálně měsíc dopředu mojí asistentce a termín si vybookuju. Já pak většinou sbalím děti, a buď jsme doma, nebo jedeme na výlet do přírody nebo na naši chalupu.”

Někdy je ale modelka jen sama se sebou. „Ráda jsem i sama doma. Třídím si věci, dělám si pořádek ve věcech, jdu na masáž, jdu si zacvičit, zapnu si saunu a jen tak čumím. Já mám tak strašnou radost, když jde manžel do práce, děti do školky a na mě nikdo nemluví. Nezvedám telefon, jen tak ležím a čtu si knížku,” říká zasněně.

Simona má jasnou představu o tom, jak dlouho bude její uvolněné období trvat. „Minimálně do září bude moje tempo pomalé, dám si pohov. Myslím si, že lidi budou rádi, když si ode mě odpočinou,” říká rozhodně Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám