Hlavní obsah
Článek

Po jeho boku snad ani nejde mít všední zážitky! Moderátor Leoš Mareš (47) se po roce vrátil na místo konání slavného filmového festivalu v Cannes, kde s maminkou loni zpětně oslavil Den matek. Teď dostala přednost jeho láska Monika Koblížková, s níž si užívá luxusu ve francouzském letovisku. Mrkněte na fotky!

„Monika tuhle festivalovou atmosféru zažívá poprvé, je z toho nadšená a líbí se jí tu. Pozorujeme výhled na moře a na jachty. Jsou tu s námi i výherci soutěže karetní společnosti, která mě sem vyslala, takže se o ně starám, chodím s nimi po akcích, ale zároveň si s přítelkyní užíváme i soukromě,“ řekl Super.cz Leoš.

Ten se před večerním slavnostním zahájením s přítelkyní vyfotil na pověstném červeném koberci (slavnější je snad už jen ten hollywoodský při udílení Oscarů). Zkusil si i pozici jednoho ze stovek fotografů, kteří přicházející celebrity o sto šest zvěčňují. Večer už jim bude pózovat z koberce.

Mareš s přítelkyní se nejvíc samozřejmě těší na filmové zážitky a na setkání se známými herci. Jedno zajímavé už měli. „Obědvali jsme vedle Kristen Stewart ze Stmívání (Twilight),“ dodal Mareš.

Reklama

Další články

Načítám