Hlavní obsah
Článek

Kapela Eddie Stoilow je rozhodně jednou z nejtalentovanějších kapel české hudební scény. Honza Žampa, zpěvák s nezaměnitelným hlasem, tentokrát ukázal i svou romantičtější polohu.

Kluci si v rámci Evropa 2 Unplugged zazpívali jeden ze svých největších hitů Baby spojený se světovým megahitem Love Me Like You Do od Ellie Goulding z filmu Padesát odstínů šedi. A právě na druhý jmenovaný hit se podívejte v naší videoukázce.

„Málokdo ví, že předlohou pro hlavní postavu filmu Padesát odstínu šedi byl slavný Dorian Gray od Oscara Wilda. Tímto coverem jsme zavzpomínali na hodiny literatury a dekadentní období středních škol. Už tehdy jsme tíhli k planetární geografii a k planetám jako Jupiter,“ prozradil klávesák a kapelník David Šmídt.

Tahle skupina je doslova vesmírná raketa na českém hudebním poli. Na kontě mají čtyři řadová alba, nespočet hitů a jejich nadupané koncerty přitahují stále víc a víc fanoušků.

Koncertovali například s kapelami Simply Red, One Republic či Kosheen. Na tuzemské scéně spolupracovali s Davidem Kollerem, Orionem či Xindlem X. Aktuálně vydávají album Jupiter, které zaujme vynikajícím zvukem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám