Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vše je sice ještě hodně čerstvé, ale jeden z nejbizarnějších slavných párů se rozhodl promluvit o radostném očekávání prvního potomka. Po pěti letech manželství se Doug Hutchison (55) s Courtney Stodden (29) dočkají dítěte, a to počátkem příštího roku. Ještě v březnu přitom Courtney tvrdila, že na dítě ještě není zcela připravená.

„Je to pro mě hořkosladké období. Okolo mě je teď dost stresu a emocí, v životě jsem jednou nahoře a pak dole. Doug a já jsme s tím nechtěli vyjít na povrch tak brzy. Jsem těhotná pouhé čtyři týdny. Některé věci jdou ale mimo vaši kontrolu,“ mlžila neurčitě Courtney, jež nejspíš narážela na aféru, po níž ochladly její vztahy s matkou Kristou Keller (56). Ta se totiž zamilovala do jejího muže Douga a její chování vůči zeti bylo prý dost nevhodné.

Herec ze Zelené míle, který byl již před Courtney dvakrát ženatý, ale bezdětný, si křehkou blondýnku vzal za ženu v roce 2011 v jejích šestnácti letech. V roce 2013 se téměř na rok rozešli, ale momentálně jsou opět spolu a šťastní.

„Náš vztah je teď opravdu skvělý. Jsme skutečně silní a velmi šťastní. Chceme na naše páté výročí obnovit svatební slib. Takže ano, máme se vážně skvěle,“ prozradila Courtney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám