Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slzy neměla jen na krajíčku, ale rozmazaly jí i divadelní make-up. Emma Smetana (36) loučení se svojí první muzikálovou rolí na derniéře obrečela. A nestyděla se za to. "Jak jsem čekala, projevila se určitá přecitlivělost, že došlo i na pláč, nemá smysl zapírat, ale bylo nás tady takových víc," svěřila Super.cz.

"Sice se mám zase na co těšit, ale stejně jsou tyhle konce nějaké těžké," dodala Emma, která se tohle pololetí loučila už podruhé, ale při odchodu z TV Nova tolik emocí neprojevovala. Teď ji ovšem čeká další muzikál, tentokrát nikoli v Hudebním divadle Karlín, ale v nedalekém Divadle Broadway, kde bude hrát v představení Adéla ještě nevečeřela.

V Lucii hrála tři roky, a to více představení, než očekávala, když nastupovala. Mezitím totiž otěhotněla a porodila její alternace Barbora Poláková (40), s níž začínala. "Ani nevím, kolik toho bylo, možná to vychází na dvě třetiny představení, kromě mne hrála Lucii ještě Eva Burešová," svěřila.

Po čem se jí prý bude hodně stýskat, je scéna, kdy se jako Lucie vznáší nad pódiem. "Odjakživa, už od dětství, lítám ve snech. Dokonce jsem přemýšlela, jestli by se to nedalo nějak přestěhovat, ale bylo by to asi náročné. A pro mě to byla i motivace si poprvé v životě vypěstovat břišní svalstvo, protože bez něj by se takhle létat nedalo. Ale budu mít aspoň krásné vzpomínky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám