Hlavní obsah
Článek

Slovenská dvojčata Danielu a Veroniku Nízlovy jsme v Česku poznali díky muzikálu Rebelové Filipa Renče, v němž před třinácti lety vystupovaly. Krásky, které fungují pod jménem Twins, oslaví v neděli už 30. narozeniny a vypadají báječně.

Veronika a Daniela byly také hvězdami otevírání luxusního hotelu u Tatranské Lomnice. V sexy modelech nenechaly žádného muže chladným. A to se s nimi na rozdíl od Super.cz ani neměli možnost vypravit do vířivky, kde svoje postavičky předvedly v bikinách.

"Ten čas strašně letí, tehdy nám bylo sedmnáct a teď budeme slavit třicítku," řekla nám Veronika, která je osm měsíců vdaná. Její sestra Daniela se rozvedla, loni se rozešla s dalším partnerem a je single.

Na pódiu se úmyslně vylaďují do podobných modelů, v civilu to tak prý není. "Je to kvůli vystupování, ale už se nám i stalo, že jsme měly jinou barvu vlasů, jedna blond a druhá zrzavá. Nebo podle nálady máme třeba jedna cop a druhá rozpuštěné vlasy," svěřila Daniela po vystoupení ve zbrusu novém hotelu. "Nemusíme být stejné do všech detailů," míní Veronika.

Reklama

Další články

Načítám