Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Evu Holubovou (65) známe především jako výbornou herečku, která v posledních měsících zaujala tím, jak zhubla a moc jí to sluší. Není divu, že se klidně odváží zveřejnit fotku v plavkách či ji přítelkyně návrhářka požádá o předvedení jejích modelů na přehlídce.

Oblíbená herečka má navíc velké srdce a neváhá se zapojit do charitativních projektů. Naposledy svou tvář coby ambasadorka spojila s kampaní známého hypermarketu a Konta Bariéry.

Cílem projektu je předání dvaceti upravených dodávek organizacím, které usnadňují život handicapovaným. Holubová se předávání dodávek aktivně účastní.

„Když mi zavolá Boženka Jirků, beru to jako povolávací rozkaz! Jednak ji obdivuji proto, co dělá a co dokázala v Kontu Bariéry - nadaci Charty 77, a hlavně bezpečně vím, že získané peníze či prostředky nepůjdou vniveč,“ komentuje své zapojení do kampaně Eva Holubová, která se do projektu vrhla s vervou sobě vlastní.

A měla velký úspěch! Během předávání jedné z dodávek dojala jednu z klientek jindřichohradecké organizace Otevřená okna, která skončila v hereččině objetí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám