Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Markétu Plecháčovou (39), za svobodna Jakšlovou, už nebudeme moct nadále označovat přezdívkou „Princezna českých diskoték“. Dámská polovina hudebního dua Verona je jednak od loňského července vdanou paní a nyní vyplula na povrch informace, že se stane maminkou.

Potomka čeká zpěvačka se svým manželem, úspěšným designérem Janem Plecháčem. Markéta je v pátém měsíci těhotenství a miminko by se mělo narodit v říjnu.

Rodinný příběh Plecháčových je jako z čítanky, svou první ratolest totiž zplodili během svatební cesty. „Prcka jsme si přivezli z Nového Zélandu, kam jsme hned po Vánocích odcestovali na šestitýdenní líbánky,” usmívá se Markéta a dodává: „Cítím se skvěle, bříško už pěkně roste, ale zatím mě moc neomezuje. Jsem možná jen lehce pomalejší, což ale není úplně na škodu, protože normálně jsem hyperaktivní.”

Markéta Plecháčová a Peter Fider budou se svým duem Verona vystupovat až do konce července, diář už mají zcela plný. Pak bude následovat několikaměsíční pauza, aby se Markéta mohla věnovat své rodině, ale příští rok na jaře se opět plánuje vrátit ke své práci.

Po obrovském úspěchu s posledním singlem Endless Day, který několik týdnů vedl žebříček IFPI a v zahraničí jej vydaly labely v Rakousku, Švýcarsku, Francii, ale i v Rusku, Mexiku a celé Asii, by se zdálo, že si zpěvačka bude chtít při svém stavu odpočinout. Už nyní ale chystají s Petrem nový singl, který by měl vyjít ještě na podzim tohoto roku.

Markéta na závěr říká: „Moc se s manželem na tuto další životní etapu těšíme. Zatím pomalu chystáme pokojíček, ale jména ještě vybraná nemáme a pohlaví miminka si necháme jako překvapení. Přibrala jsem zatím jen čtyři kila, protože stále cvičím a chodím tancovat.”

Reklama

Další články

Načítám