Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miami Beach na Floridě rozhodně patří mezi nejčastější místa, kde můžete narazit na modelky Victoria’s Secret v nedbalkách, konkrétně tedy v plavkách a spodním prádle. Bylo tomu tak i v úterý, kdy na proslulé pláži probíhalo focení nového katalogu plavek. Okukovat při práci se zde nechaly rovnou tři krásky, ale pouze jedna ukázala i to, co původně mělo zůstat skryto.

Během převlékání nechala pod blůzku nahlédnout sedmadvacetiletá Elsa Hosk, která byla svého času nadějí švédského basketbalu, ale profesionální sportovní kariéru nakonec kvůli modelingu ukončila.

Kromě blond krásky, kterou mnozí tipovali na dalšího andílka, jenž uvízne v sítích Leonarda DiCapria, na pláži před objektivem vystavovaly svá štíhlá těla v nové kolekci plavek a bikin i další kolegyně. Například dvaadvacetiletá Ruska Vita Sidorkina, o rok starší Dánka Josephine Skriver či Američanky Jasmine Tookes (24) a Stella Maxwell (25). O poslední zmiňované se podobně jako loni touto dobou začalo mluvit v intimní souvislosti se slavnou ženou. Zatímco minulý rok byla spojována s Miley Cyrus, letos s herečkou Kristen Stewart.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám