Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v prosinci sice odvolali zásnuby, ale dnes je opět vše na dobré cestě. Courteney Cox (52) s Johnnym McDaidem (39) jsou právě uprostřed svatebních příprav, ale čas na malé rozptýlení si najdou vždycky. V úterý to bylo například udílení hudebních cen BMI Awards v Beverly Hills, na němž už páreček tak trochu jako nevěsta se ženichem vypadal...

Herečka svítila ve sněhobílých šatech, zatímco její protějšek, ač srdcem rocker, přišel elegantně oděn do černého obleku a košile s lesklou šedou kravatou. Na přímou otázku novinářů na blížící se ženitbu ale mlžil: „Nechte nás nejdřív vyhrát cenu.“ Zároveň se ale za své city ke Courtney neostýchal: „Prostě se na nás podívejte. Miluji ji. Vždycky jsem ji miloval,“ narážel McDaid na přechodné období, kdy se jejich cesty na pár měsíců rozdělily.

Pro herečku ale určitě není snadné s o třináct let mladším partnerem držet krok hlavně po vizuální stránce. Už dříve nebylo pochyb, že si k hladšímu obličeji nechává pomoci u odborníků, tentokrát se ale vyplňování vrásek zdálo být hodně čerstvé a herečka na tváři místo úsměvu vyloudila spíš blíže nespecifikovatelný škleb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám