Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se nechal slyšet, že díky sérii Sám doma vydělal tolik, že si v pětatřiceti může dovolit jít do důchodu. Macaulay Culkin většinu svého dospěláckého života nepracuje, spíš si jen tak pro radost maluje obrazy, účinkuje v nepříliš úspěšné skupině a v klubech se tu a tam postaví za gramce jako DJ. Potkat jej lze obvykle v ulicích New Yorku či Paříže, kde střídavě žije, a to téměř vždy s cigaretou v ruce.

Nejinak tomu bylo i v sobotu odpoledne. Culkin se procházel po newyorské čtvrti Soho a zamířil si to ke kavárně Smile Cafe. Bývalá dětská hvězda, která si díky postavě Kevina McCallistera už jako dítě vydělala na živobytí, se zřejmě snažila být inkognito, a tak si stáhla vlasy do drdůlku a nasadila sluneční brýle. Už tak mírně zženštilou vizáž doladil rudý lak na nehtech. O žádnou precizní manikúru ovšem nešlo, lak byl téměř do poloviny nehtů oprýskaný. Na svých pětatřicet ovšem Macaulay i díky svému ležérnímu přístupu rozhodně nevypadá, nemyslíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám