Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uběhly už čtyři měsíce od doby, co Petru Faltýnovou (46) požádal o ruku její bohatý americký přítel David. Modelka se od té doby obrnila hradbou mlčení a příliš s médii nekomunikovala, až nyní o vztahu blíže promluvila. „S Davidem jsme se potkali čirou náhodou. Je to charizmatický člověk, který je, byl úspěšný. Nedával to najevo, je skromný. Nepotřebuje být vidět a je sexy a jsem zamilovaná."

"David je absolutní pohodář a kliďas. A když vstoupí do místnosti, tak vstoupí někdo, i když má na sobě tričko a džíny,” zamilovaně uvedla Petra v rozhovoru pro magazín Top Star, který dnes odvysílá Prima.

Faltýnová prožívá díky svému americkému příteli velmi spokojené období. Žije střídavě v Čechách a na Floridě a vypadá to, že jí nic nechybí, nebo snad něco ano? „Každé ráno, když se probudím, tak vím, že mi ten den přinese něco hezkého. A právě proto mě baví pomáhat těm, co tolik štěstí neměli. A když to člověk dělá nezištně, tak je to čistý a dodává ti to energii a sílu. A pak taky Davidovo – Hi Love,” culila se Petra během rozhovoru.

To, co Petra řekla k závažným pomluvám týkajícím se jejího zdravotního stavu, jak se k celé situaci postavila a jaké nové tetování si nechala udělat, se dozvíte večer v TopStar magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám