Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Honza Musil je už skoro rok šťastný s přítelem Jakubem. Společně bydlí nedaleko Mělníku a vypadá to, že se Honza konečně natrvalo usadil. A opět je zamilovaný do kolouška. Jakub je mladší o čtyřiadvacet let.

"Kubovi je 26 let, jsme od sebe 24 let, není to o věku. Je to o hlavě, intelektu, zájmech. Když je někomu padesát, tak to neznamená, že je bezvadnej a chytrej. A naopak neznamená to, že dvacetiletej nemůže být vyspělej, inteligentní a vnímavej," řekl Super.cz Honza na slavnostním otevření luxusního obchodu s pánskými obleky v pražských Vysočanech.

S Jakubem bydlí prý od začátku vztahu a věří, že už spolu zůstanou. "Žijeme spolu skoro od začátku, nejvíc tak podle mě poznáš, jestli ten vztah funguje. Navštěvování se, chození do kina a pak se tři dny nevidět, to je nesmysl," vysvětluje. "Je mi skoro padesát, přestávám zlobit, jsem hodný a chci žít v klidu svůj život," dodal Musil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám