Hlavní obsah
Článek

Českou Miss vyhrávají většinou dívky, jejichž obličej se snadno zamění s miliardou jiných. Kolikrát mnohem zajímavější tvářičky vzejdou z jiných soutěží. Tak třeba tahle slečna: je vysoká, má zajímavé rysy a pro jiného hendikep, špičaté uši tak, že už chybí jen modré zabarvení kůže, aby z ní byla postava z Avataru, bere jako svou přednost! Hlasujte v anketě na konci článku.

Dvaadvacetiletá Patricie Starková z Prahy, která dělá na recepci v bance, se stala výherkyní osmého ročníku projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou (38) k moři. Silikonka vždy hledá dívku, která by se stala její chráněnkyní, jíž může pomoci prosadit se ve světě modelingu.

A z výběru opravdu velmi zajímavé Patricie, které na soustředění v Egyptě nikdo v dobrém neřekl jinak, než Avatar, je Dominika nadšená.

„Vyhrála, protože v sobě má obrovskou pokoru, úctu a slušné chování. Ví, co se sluší a patří. Jako jedna z mála pochopila, co se po ní chtělo, navíc je fotogenická a umí i hezky chodit na mole. Těším se, až spolu budeme fotit její book a že mi pomůže s rozhodováním i na castingu na devátý podzimní ročník, který se koná už 21. května,“ říká Dominika.

Starková, kterou na vítězství tipovala i většina konkurence, říká, že trpěla velkým ostychem a chtěla si začít víc věřit. Navíc ji modeling moc láká.

„Projekt mi dal možnost poznat nové lidi. Také jsem dostala mnoho rad ohledně make-upu, stylingu, vlasů i správné chůze na podpatcích. Dozvěděly jsme se, jak správně cvičit a stravovat se. Mně samozřejmě nejvíc zajímaly rady, jak se nestydět před lidmi a říci nahlas svůj názor,“ prozradila Super.cz půvabná slečna.

Ta se právě na projektu naučila také nestydět se za své uši, byť sama říká, že jedno má odstáté. Z nevýhody ale lehce udělala svou přednost. Je celkově tak zajímavá, že už nyní se domlouvá její focení v zahraničí.

Co říkáte na vítězku soutěže modelek?
Je opravdu zajímavá a půvabná
27,7 %
Určitě hezčí, než holky v České Miss
4,4 %
Nelíbí se mi
67,9 %
Celkem hlasovalo 6159 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám