Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má výplatu jako několik moderátorů dohromady, není v Česku nikdo, kdo by si vydělal na stejné pozici více. Však je také Lucie Borhyová (45) bezkonkurenčně nejoblíbenější televizní tváří republiky. Kromě toho si zařídila na televizi Nova podmínky, které by si nikdo jiný nemohl dovolit ani vyslovit! Hlasujte v anketě na konci článku.

Výplatu má z říše snů. Podle některých zdrojů dosahuje dokonce šestimístné částky. „Lucie Borhyová bere 180 tisíc korun měsíčně, přičemž si vyjednala, že do práce kvůli dětem dochází až v půl páté i později a za necelé čtyři hodiny, v půl deváté, zase hned odjíždí domů,“ tvrdí dle Sedmičky jeden z jejích kolegů. Pokud nemá špatné informace, jde o opravdu špičkový plat. K tomu ještě Lucie může uvádět různé akce a plesy a za rok si tak přijít klidně na další milión korun.

Usměvavá blondýna si prý navíc v televizi může sama určovat služby, které si vezme. Televizní noviny nemusí údajně uvádět na silvestra ani o Vánocích, když sama nebude chtít.

„Je pravda, že jsme s Reyem dříve na Štědrý den pracovali, protože jsme byli jako jediní bezdětní, respektive Rey děti měl, ale u chlapů se to tak nebralo. Teď se to změnilo, protože už mám děti i já, a vzhledem k tomu, že máme v redakci dvojice, které děti nemají, tak se tam spolu domlouváme a jsem ráda, že já už na Vánoce vysílat nemusím,“ potvrdila informace magazínu Lucie.

Teď ale přišla další úleva. Žádala, aby nemusela vysílat ani o víkendech a vedení zpravodajství souhlasilo. To ostatní údajně pěkně štve, rozčiluje je i to, že mají párkrát méně než Lucie. Až budou ale tak populární, jako jejich kolegyně, mohou si říci o úplně stejné podmínky!

Co říkáte na informace, že Borhyová bere takový plat?
Zaslouží si to, ostatní jí jen závidí
13,7 %
Bere příliš mnoho
57,5 %
Neživím ji, tak to neřeším
28,8 %
Celkem hlasovalo 179049 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám