Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Karolína Gudasová si užívá čerstvý vztah s hokejistou NHL Michalem Neuvirthem, se kterým ji seznámil její bratr a Michalův kamarád a kolega z hokejového týmu Radko Gudas. Svůj první 1. máj pár strávil v Praze.

„Na První máj přiletěl můj přítel Michal do Čech, takže jsem ho vyzvedla na letišti, šli jsme na oběd a konečně se byl podívat na Mýdlového prince (muzikál, v němž Karolína účinkuje - pozn.). Třešeň jsme hledat nemuseli, protože byla v divadle na jevišti a pusa proběhla přímo tam,“ kvitovala nápad produkce muzikálu Gudasová.

Stromu v divadle využili a prvomájovou pusu si na jevišti dali také herečtí partneři Petr Kutheil a Malvína Pachlová. Po představení pak Petr spěchal domů za přítelkyní Markétou na druhé kolo polibků, tentokrát ale už ne pod stromem. „Řekli jsme si, že ještě bude tolik Prvních májů, tak jsme raději zalezli do postele, když jsme měli volný společný večer. Pod stromem jsme se vlastně vůbec nelíbali. Líbáme se po celý rok, takže lásku si vyznáváme, kdykoli je to možné,“ řekl Kutheil.

Reklama

Další články

Načítám