Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přestože by mezi Catherine Harding a Rachel Bourlier měla panovat nevraživost, překvapivě z nich jsou dobré kamarádky. Obě ženy totiž vědí, jak nevyzpytatelným milovníkem je herec Jude Law.

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka Catherine Harding, vystupující pod jménem Cat Cavelli, loni britskému herci porodila už pátého potomka. Jude Law s ní měl jen krátký poměr a v době jejího těhotenství už randil s třiačtyřicetiletou Rachel Bourlier. I ona už ovšem patří na seznam jeho bývalek.

Ženy dvou různých generací společně vyrazily na procházku v parku, kde vypadaly jako dobré kamarádky. Malá Ada si tak užívala tetičku, která měla románek se stejným mužem jako její maminka.

Herec známý z filmů A. I. Umělá inteligence, Road to Perdition, Návrat do Cold Mountain či Anna Karenina už má tři dospívající děti s exmanželkou Sadie Frost a dceru Sophii mu v roce 2009 porodila modelka Samantha Burke.

K otcovství nejmladšího potomka se Jude Law postavil zodpovědně. Catherine koupil dům v blízkosti svého londýnského sídla a na výchově Ady by se rád podílel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám