Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) na sobě za poslední roky pořádně zamakala. Z oplácané holčičky je štíhlá mladá žena. I když v horních partiích nosí o jednu konfekční velikost méně, podprsenku má, k radosti pánů, stále pořádně naplněnou.

"Na postavě pracuju už čtyři roky, co jsem začala cvičit bikram jógu. Cvičím jak v Praze, tak i v Ostravě, minimálně třikrát týdně," dává si pořádně do těla Markéta, protože lekce trvají hodinu a půl a cvičí se v teplotě přes čtyřicet stupňů.

"Teď, přiznám se, jsem při dopisování bakalářské práce dva týdny vynechala, protože už mě tlačil termín, ale už jsem zase začala. Je to v podstatě jediný sport, který dělám, a stačí mi to. Jen jsem ještě začala jezdit na kolečkových bruslích. Jóga je pro mě nejen sport, ale i relax a uvolnění mysli," svěřila.

Zatímco u mnoha sportujících a dietu držících krásek pozorujeme zmenšující se objemy nejen na žádoucích místech těla, ale i tam, kde to radost neudělá, u Markéty to tak není. "Naštěstí jsem nezhubla extrémně třeba nejedením, ale sportem. A když člověk tvaruje postavu, tak si myslím, že zůstane to, co by mělo. Když se správně jí a cvičí, tak je všechno, jak má být," pochvalovala si Markéta stávající velikost svého poprsí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám