Hlavní obsah
Článek

Zatímco jeho partnerka Barbora Poláková (40) kvůli péči o dceru Ronju zatím divadelní nabídky odmítá, Pavel Liška má za sebou novou premiéru. Spolu se Zuzanou Bydžovskou a Josefem Poláškem začal hrát v divadle Kalich v představení Už nikdy sám! Od zkoušek do premiéry se nechal ostříhat a pořádně prokoukl.

Osobitá komedie se zabývá fenoménem dnešní doby, a to osamělostí lidí ve velkoměstech. To už se naštěstí Lišky, který žije ve spokojeném vztahu, netýká. „Téma té hry je, myslím, naprosto trvalé, lidské a obecné snad pro všechny věky věků. Jsou jím samota, pocit a tíha z té samoty a touha nebýt sám. Naše hra je osobitá, dojemná a snad i vtipná tím, jak se postavy s pocitem samoty nesmiřují a začnou se s ním velmi po svém vypořádávat,“ prozrazuje Pavel Liška.

Podle něj je dnes z mnoha důvodů pohodlné žít sám, ale pak jedincům, kteří se pro takový život rozhodli, začne něco chybět. A čím dříve si to uvědomíme, tím je to lepší, protože pak už by mohlo být pozdě.

Na premiérové představení podle našich informací Liška nikoho z blízkých nepozval, neboť se ještě necítil natolik silný v kramflecích. To prý až někdy po desáté repríze. Podívat se ale přišli například zpěvák  Michal Hrůza, modelka Kateřina Průšová (40), herečka Bára Mottlová (37) anebo fotografka Sára Saudková.

Reklama

Další články

Načítám