Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná blondýnka Aneta Krejčíková (32) patří k herečkám, které sice působí jako nevinné stydlivky, ale zdání klame. Vnadná herečka se do povědomí diváků dostala díky roli Gábiny Pumrové v seriálu Ulice.

Aneta dnes slaví pětadvacáté narozeniny a kromě Ulice jsme ji měli možnost vidět i v několika celovečerních filmech, kde se zejména pánové měli opravdu na co dívat.

V sociálním dramatu Poupata dostala za úkol předvést žhavý striptýz ve venkovské hospodě. Ač se to na první pohled nezdá, Aneta byla ze svlékací role nervózní.

"Když jsem přijela před striptýzem ráno na plac, vykouřila jsem asi krabičku cigaret a kopla do sebe tři panáky rumu, Když se dokončil záběr, měla jsem třes v celém těle " svěřila Aneta.

O poznání jednodušší to blonďatá herečka měla v pokračování cyklu Škoda lásky, kde se v povídce Polibek pro vítěze objevila v plavkách. Její postavička sice nikdy nepatřila k nejštíhlejším, ale Anetě to i s pár kily navíc pokaždé moc slušelo. Není divu, že se v plavkách objevila i na několika akcích seriálu Ulice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám