Hlavní obsah
Článek

V módním průmyslu je kromě prvoplánových krásek prostor i pro ženy, které vybočuji z řady, a stylisté dokáží jejich vizáži velmi prospět. Lily Cole patří do kategorie modelek, po nichž by v civilu neštěknul ani pes.

Rusovlasá zrzka je v módní branži unikátem. Do sexsymbolu měla vždy daleko, ale fotografové dokázali zúročit její potenciál a vytvořit jí zajímavé portfolio, díky němuž patřila k největším módním nadějím počátku nového milénia.

Lily Cole se před objektivem prosadila už ve svých 14 letech a v roce 2004 byla na British Fashion Awrads zvolena Modelkou roku. Následně předváděla pro nejrenomovanější návrháře a objevila se na titulních stranách prestižních magazínů po celém světě. V civilu ovšem nikdy moc parády nenadělala.

Na charitativním módním bazaru v Londýně Lily vypadala vyloženě nevzhledně a předvedla, jak moc se její skutečná tvář liší od prezentace v kampaních. Přirozenou krásou Cole, která si zahrála ve filmech Imaginárium Dr. Parnasse či Sněhurka a lovec, rozhodně neoplývá.

Jak se vám líbí Lily Cole?
Je svým způsobem krásná
33,3 %
Ve světě modelingu nemá co dělat
66,7 %
Celkem hlasovalo 21063 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám