Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka jedné z hlavních hrdinek filmu Jak se zbavit nevěsty Lenka Vlasáková měla na premiéře dvojnásobný důvod k oslavě. Zrovna totiž měla také narozeniny. "Je to neskutečná náhoda, pořád si říkám, jestli to nebyl nějaký záměr producentů, že by to takhle posunuli. Pokud ano, tak jim za to moc děkuju, že si to takhle užiju," smála se Lenka.

Víc hostů na narozeninové oslavě ještě nikdy neměla, a když jsme s herečkou mluvili, už dostala pár prvních dárků. "Dostala jsem květiny, brož ve tvaru vážky a lahev," vypočítala. Zajímalo nás, jaký dárek by si Lenka přála, kdyby to neměl být světový mír nebo něco podobně abstraktního. "Spíš bych chtěla zážitkový. Kdybych měla tak týden volna a jela někam jenom se svým mužem bez našich čtyřech dětí. Abychom si to spolu užili," prozradila. "Maximálně se nám podařily tři dny," dodala.

Herečka bude mít teď víc volna. "Budeme totiž končit v Divadle Na Jezerce. Tak uvidím, jak to bude s divadlem od září. Budu mít opravdické divadelní prázdniny a moc se na ně těším. Natáčení tam nějaké bude, ale nebude to tak šílené jako třeba loni. Budu mít volno, to je krásná představa," těší se na léto Lenka, za kterou krátce po našem rozhovoru dorazil partner Jan Dolanský, který předtím hrál v divadle. I po letech je vidět, že jim to spolu skvěle klape.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám