Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatím jsou to amatérky, ale některé mají určitě něco do sebe. A kdo ví, jestli o několika z nich v budoucnu ještě neuslyšíme. Podívejte se do fotogalerie na konci článku a hlasujte pro dívku, která se vám líbí nejvíc!

Všech dvanáct slečen (sedmička z třináctky musela zůstat doma kvůli propadlému pasu) se vypravilo do Egypta, kde pod vedením šoubyznysem protřelé Dominiky Mesarošové (38) absolvuje jakýsi tábor pro modelky. Už se stihly i přismahnout, a tak se vyfotily pro Super.cz, aby naši čtenáři mohli hlasovat, která z nich se jim líbí nejvíc.

„Od rána do večera dřeme na jejich pokroku. Od prvních nejistých krůčků při příjezdu se dostaly do stadia, kdy je mohu už pochválit. Dělají velké pokroky a vše, co se tu naučí nejen kolem modelingu, ale i o péči o vlasy, o líčení, o trénování i zdravém životním stylu, rozhodně v budoucnosti zúročí,“ řekla nám Dominika, jež místní pořádně provokovala svými silikony.

Ta v sobotu s dvanáctkou svých svěřenkyň půjde pro návštěvníky resortu v Marsa Alam módní přehlídku, následně se bude konat finále projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři a vítězka se stane svěřenkyní bývalé Playmate.

Dominika prý nepomáhá jen vítězce, ale i dalším účastnicím, když ji zaujmou. Není divu, že o casting na devátý podzimní ročník, který se koná už 21. května v Praze, je velký zájem.

Která z dívek Dominiky se vám líbí nejvíc?
1. Jitka Petráňová
2,7 %
2. Lucie Čaloudová
3 %
3. Dominika Novotná
2,1 %
4. Patricie Starková
25,9 %
5. Jolana Švejdová
37,3 %
6. Veronika Sedláčková
3,6 %
8. Natáliia Mykytenko
11,6 %
9. Lucie Kutílková
1,8 %
10. Lucie Černá
2,2 %
11. Kateřina Bartošová
4,5 %
12. Veronika Nehasilová
1,9 %
13. Julie Digová
3,4 %
Celkem hlasovalo 14786 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám