Hlavní obsah
Článek

Ani měsíc, kdy přesně se bude vdávat, nechce médiím prozradit bývalá Česká Miss a moderátorka Gabriela Kratochvílová (34). "Dokonce už jsme datum několikrát změnili, když se profláklo. Chceme, aby to bylo jenom naše, soukromé. Nedokážu si představit, že některé známé tváře na akce kamery a fotografy dokonce samy zvou. Pošleme fotky, ale od našeho fotografa, který s tímhle světem nemá nic společného," rozohnila se Gábina po naší nevinné otázce.

Jinak ale nemá problém svěřit leccos. Takže jsme si popovídali na téma, že si s partnerem konečně pořídili po podnájmech byt. "Vzali jsme si hypotéku. Stěhovat se budeme v červenci. Najít byt odpovídajícíh rozměrů a za nepřemrštěnou cenu v Praze byl docela velký problém. Ale nakonec jsme ho sehnali ve Vysočanech, ke kterým mám vztah. V Miss jsem totiž vyhrála roční pronájem bytu v Hloubětíně, což je kousek, mám to tam ráda a je tam výborné spojení MHD," svěřila Gábina, která tramvaje nezbytně potřebuje, protože sice vlastní řidičský průkaz, ale po Praze se jezdit bojí.

A jaký byt je? "Je to 3+kk. Já říkám, že už je s dětským pokojíčkem, partner tvrdí, že se zkušebnou. Chce si totiž pořídit bicí. Ať si je klidně koupí, však ono se to nějak vyvrbí," smála se a my navrhli, že pokud mají sklep, mohla by ho s bubny přesunout tam. "To sice máme, ale je maličký, vejdou se tam akorát dvě kola a kočárek ," plánuje evidentně miminko Gábina.

Reklama

Další články

Načítám