Hlavní obsah
Článek

Nejzáhadnější smrt světového šoubyznysu od dob tragického skonu Michaela Jacksona (†50) stále nebyla objasněna. Vyšetřovatelé skutečnou příčinu nečekaného konce Prince stále neznají, ale americká média se předhánějí v tom, kdo přijde se skandálnějším vyústěním.

Po spekulacích o předávkování se tlumícími léky přišel magazín National Enquirer se zaručenou informací o tom, že Prince byl nakažen virem HIV, ale na rozdíl od herce Charlieho Sheena (58) odmítal léčbu, takže nákaza u něj propukla v AIDS.

Zpěvák údajně věřil, že jej vyléčí modlitby, což se ukázalo jako neúčinné. O svém kritickém stavu měl vědět už šest měsíců, ale přesto se nešetřil a byl v plném pracovním nasazení. V posledních dnech nemohl pozřít žádnou potravu a jeho tělesná teplota prý byla permanentně nízká. Zesláblý zpěvák přesto nahrával hudbu ve svém studiu, kde byl 21. dubna nalezen mrtvý.

„Lékaři Prince varovali kvůli špatným krevním výsledkům. Měl absolutní nedostatek železa, byl velmi slabý a často dezorientovaný. Jedl jen zřídka, a pokud vůbec něco snědl, okamžitě zvracel,“ tvrdí zdroj z hudebního průmyslu, podle něhož zpěvákova váha dosahovala pouhých 36 kilogramů, což i při jeho výšce (157 cm) jasně dokazovalo vážnou nemoc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám