Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Velké Británii se momentálně rodí velice nadějný a prozatím kladně přijatý krimiseriál Marcella s Annou Friel v hlavní roli policejní vyšetřovatelky. V nedávno odvysílané třetí epizodě si pro ni scenáristé přichystali i dost realisticky a surově vypadající sex s jejím seriálovým manželem Jasonem, jehož ztvárňuje Nicholas Pinnock (42).

Devětatřicetiletou Friel čeští a slovenští diváci znají převážně z filmu Juraje Jakubiska Báthory, v němž se zhostila hlavní úlohy uherské hraběnky Alžběty Báthoryové přezdívané Čachtická paní. Mnohem slavnější je ovšem v rodné Anglii, kde je rovněž uznávanou divadelní herečkou.

Anna žije od roku 2011 s velšským hercem Rhysem Ifansem (48) známým například z filmu Notting Hill, ale své jediné dítě, dceru Gracie Ellen Mary Thewlis, má s bývalým partnerem Davidem Thewlisem, rovněž hercem. Dnes již téměř jedenáctiletá Gracie se s maminkou objevila i ve snímku Bathory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám