Hlavní obsah
Článek

Soukromý život nejpracovitějšího amerického režiséra je stejně bohatý a pestrý jako jeho filmografie, která se každoročně rozroste o nové dílko. Woody Allen (80) bude brzy dědečkem, ale jeho rodinné vazby připomínají ten nejbizarnější scénář, takže ho tato informace nejspíš nechává v klidu.

Těhotenským bříškem se pochlubila režisérova dcera Dylan alias Mallone (30), která rozhodně nepatří k fanynkám režiséra několika desítek kultovních snímků. V roce 2014 jej totiž obvinila, že ji v sedmi letech sexuálně zneužíval, což Allen označil za výmysl jeho bývalé partnerky. Mia Farrow (71) podle něj adoptivní dceru navedla, aby jej zdiskreditovala.

Slavná herečka totiž těžce nese, že to Woody dal dohromady s její další adoptivní dcerou Soon-Yi Previn. Přestože ji od režiséra dělí 38 let, vstoupili spolu do manželství a osvojili si dvě holčičky.

Mia Farrow je matkou celkem 15 vlastních i adoptovaných dětí a o svých potomcích nejspíš ztrácí přehled. Nedávno prohlásila, že otcem syna Ronana není Woody Allen ale její zesnulý exmanžel Frank Sinatra, což bylo vnímáno jako další pokus o mstu.

Těhotná Dylan se za doprovodu své adoptivní matky objevila na gala večeru magazínu Times, který každoročně zveřejňuje seznam stovky nejvlivnějších osobností. Mia Farrow v něm však nefigurovala. Ze světa šoubyznysu se této pocty dočkali Leonardo DiCaprio (49), Adele (35) či Nicki Minaj (41).

Reklama

Další články

Načítám