Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když působí velmi mladince, herečka Kristýna Janáčková už oslaví pětatřicáté narozeniny, takže v tom, jak vypadá, už nemůže spoléhat jen na geny. "Snažím se samozřejmě o pleť starat a dělá mi hrozně dobře, když se večer odlíčím, namažu se různými krémy a dám si masku," svěřila nám na kosmetické akci pro známé dámy.

"Ráno si také čistím pleť, ale hlavně se o ni snažím starat vnitřně. Dám hodně na stravu a piju hodně vody, aby byla pleť hydratovaná," dodala. Ale to slyšíme skoro od každého, tak jsme se chtěli pobavit na odlehčenější téma. Snažila se někdy Kristýna svůj vzhled před muži vylepšovat tak, že by třeba ráno vstala dřív, než se partner probudí, a běžela se nalíčit?

"To jsem nedělala nikdy. Jednou jsem ale měla partnera, který mě hrozně pobavil tím, že když jsme se ráno probudili, lekl se, že vypadám krásně a nejsem opuchlá," smála se. Nikdy ani nevylepšovala tělo stahovacím nebo naopak vypolstrovaným prádlem.

"Nikdy jsem to nepotřebovala. Aspoň ten chlap od začátku ví, do čeho jde. Ani mě nenapadlo takhle mást. Mám pár kamarádek, u kterých by mě zajímalo, jak vlastně vypadají, když nejsou nalíčené, protože jsou pořád tip ťop. Ale je to jejich způsob, jak chtějí samy sebe prezentovat, a přijde mi to v pořádku. Ať to má každá, jak chce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám