Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Kristinou Kloubkovou a její dcerkou Jasmínkou jsme se setkali na dětské akci, takže dětí tam bylo jako smetí. A nabízela se otázka, zda půvabná blondýnka po rozchodu s partnerem Karlem, jenž je Jasmíniným otcem, a nechtěl slyšet o dalším potomkovi ani o svatbě, své životní plány nepřehodnotila.

"Já jsem vždycky chtěla mít dvě děti. Jednu princeznu mám a druhou princeznu ani prince už mít nebudu. Takže budu mít jedináčka," řekla nám bez rozmýšlení Kristina. Je opravdu definitivně přesvědčená? "Říká se: Nikdy neříkej nikdy. Ale jsem přesvědčená, že Jasmínka bude sama. Nepřijdu si stará, i když už mi letos bude čtyřicet. Vím, že ženy v mém věku ještě děti mají," míní.

Svoji roli v tom hraje i nový vztah, o němž nechce Kristina moc mluvit. "Myslím, že na druhé dítě už to tak není. A nepřijde mi fér říct: Bum, chci rychle dítě. Myslím, že tak by to nemělo být. Dítě by mělo být z lásky a nejen kvůli věku. Takže Jasmínka bude sama," dodala Kloubková.

Ta je sama z více dětí. "Mám bráchu, nevlastní sestru a kolik je nás doopravdy, nemám ani tušení, protože mi to táta nechce prozradit. Byl to velmi krásný, bujný a zkušený tanečník, tančil u Šmoka a pohyboval se po celém světě," smála se Kristina, která si tentokrát našla partnera mimo profesi. Předtím žila s Romanem Vojtkem (52), za muzikálového zpěváka Alana Bastiena byla vdaná, otce své dcery, bývalého tanečníka Karla, si už nevzala.

"Pokud jde o mého současného partnera, ještě bych si ho ráda udržela jako tajemství. Není od fochu, jsme spolu vlastně chvilku. Pak to třeba budu troubit do celého světa. Ale vdávat bych se ještě někdy chtěla. Když jsou u mě kamarádky, zakazuju jim odnášet nádobí, protože existuje pověra, že bych se pak nevdala. A samozřejmě se nenechávám podmést koštětem," přiznala svoji pověrčivost Kristina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám