Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz druhé řady SuperStar Vlasta Horváth už několik dní prožívá obrovský smutek. Po tragické autonehodě zemřel jeho mladší bratr Martin, se kterým měl oblíbený zpěvák hodně blízký vztah. Ke ztrátě milovaného bratra se teď smutný Horváth poprvé vyjádřil na sociální síti.

„Odešel jeden z mých nejbližších, který mi byl velkou oporou, stál při mně, vždy byl nablízku, když jsem to nejvíc potřeboval. Byl to člověk s velkým srdcem, citem a porozuměním. Osud zasáhl do mého života a životů mých blízkých velice krutým způsobem, vybral si daň, která mu nepatří, a způsobil nám všem obrovskou bolest. V mém srdci navždy zůstane díra, která se nikdy nezacelí, Marťo, nikdy na Tebe nazapomenu, vždycky jsi byl pro mě hvězdou, obdivoval jsem Tě. Miluji Tě,“ vyjádřil své bolestné pocity zpěvák.

Horváth pochází ze čtyř bratrů, s nimiž má velmi blízký vztah. Zatímco Vlasta se vydal na hudební dráhu, Martin Horváth dal přednost fotbalu. Zpěvákův bratr hrál za Příbram i Bohemians Praha, ale svého času zvládl Vlastu na koncertech doprovázet na bicí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám