Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Linda Finková si libuje v příšerných outfitech, za které to pravidelně schytává od módních odborníků. Tentokrát se na otevření nového living centra v pražských Stodůlkách objevila překvapivě ve slušivém černém společenském oděvu.

Prý se oblékla do černé, protože přibrala, a také za to může smrt zpěváka Prince. "Nechtěla jsem nikam jít, plakala jsem, když zemřel, Prince je pro mě top. Zbožňuju ho odjakživa. Pro mě to je, jako kdyby mi umřel někdo z rodiny," řekla Super.cz Finková. "A navíc jsem prostě tlustá," dodala k černému outfitu.

Svých podivných modelů se prý ale nevzdá. "Jsem hrdá na své pestré ošklivé neslušivé modely, jsem zpěvačka, nezblázním se z toho," upřesnila Linda, která nyní působí jako lektorka zpěvu v úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas.

"Super zpěvák je pro mě David Kraus, to pro mě byl ale vždycky. Všichni říkali, že je namachrovaný a navíc protekční synáček. Já vždy říkala, že je sexy a skvěle zpívá. Prostě je dobrej," dodala Finková.

Reklama

Další články

Načítám