Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zbrusu nová sestava dívčí skupiny AquaBabes představila nový videoklip k novému singlu Nejsem další. Navazuje tak na úspěchy prvních dvou ročníků této hudební platformy, která u posluchačů zabodovala s hity Neříkej mi baby a Čistá jako láska.

Šestice krásných dívek ve složení Eliška, Sára, Melinda, Sabina, Marie a Nikola v novém videu naplno předvádí, co v nich je.

Dokázaly totiž, že vedle zpěvu bravurně zvládají i energickou choreografii v rytmu svižné a chytlavé melodie. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou originální kostýmy dívek, které v klipu vystřídaly hned několik trendy outfitů a rozverných šatiček. Na to, jak to talentovaným kráskám sluší, se podívejte ve videu.

Klip k songu Nejsem další vznikl stejně jako v předešlých letech opět pod taktovkou známého izraelského režiséra Yariva Gabera, který režíroval videoklipy kapelám jako Savage Garden nebo The Offspring.

A co na své dosavadní působení v projektu říkají samotné členky kapely? „Natáčení, focení a vše kolem bylo jedním slovem skvělé. Všichni se o nás starali jako o princezny a měli s námi neuvěřitelnou trpělivost. Ač již máme nějaké zkušenosti, profesionální focení s Matúšem či dvoudenní natáčení videoklipu s tak velkou produkcí bylo pro nás premiérou. Během pár dní jsme nasbíraly obrovské množství zkušeností a zážitků a ani chvilku nelitovaly, že jsme se do castingu přihlásily. Těšíme se na to, co nás čeká dál, a hlavně na reakce posluchačů, co na náš singl a klip řeknou,“ shodly se svorně dívky.

Talentované krásky tak před sebou mají dost možná velmi slibně rozjetou hvězdnou kariéru. Pokud se bude vše vyvíjet podle představ, půjdou pravděpodobně i letošní AquaBabes ve šlépějích svých úspěšných předchůdkyň.

Obě minulé sestavy totiž na hudebním poli nadále působí pod názvy Basix a May-cup. To, že talentová platforma otvírá cestu do světa českého šoubyznysu, dokazuje i jedna z bývalých členek Ivy Hoang, která se nyní objevuje na televizních obrazovkách jako herečka v seriálu Ohnivý kuře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám