Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sámer Issa (38) na sobě makal dva měsíce, aby mohl nafotit jen v trenkách reklamní kampaň. Zhruba v polovině tréninků jsme ho byli ve fitku zkontrolovat, ale samozřejmě jsme byli zvědaví, jestli fotky, které vznikly, nemusel fotograf prohnat Photoshopem, aby zpěvákovi vylepšil svaly.

A Sámer se nechal vyhecovat, aby na křtu snímků předvedl pro fotografy a kameramany improvizovaný striptýz. Sice trochu neohrabaný a bez muziky, ale i tak klobouk dolů. Zamakal na sobě parádně. Přibral skoro osm kilo svalové hmoty.

"Přibírání byla ta nejpozitivnější část, mohl jsem sníst cokoliv, na co jsem měl chuť, včetně čokolády, i když důraz byl samozřejmě hlavně na bílkoviny. Jíst mě bavilo, ale musel jsem hlavně denně, ráno a večer, na tréninky a trenér mě pořád kontroloval, včetně té váhy. Když jsem shodil přes víkend třeba necelé kilo, pořádně mi vynadal a musel jsem to dohánět i krabičkovou dietou, abych si zvykl jíst pravidelně," řekl nám Sámer.

Radost z toho, že ze 69 kilo konečně přibral nad pětasedmdesát, měla i jeho maminka. "Říkala, že konečně vypadám jako chlap," svěřil. Mamku jistě potěšilo i to, že Sámer musel velmi výrazně, až úplně, omezit svoje oblíbené večírky a pařby. "V životě jsem za dva měsíce nenavštívil tolikrát kino, musel jsem si najít jiný program než ty moje pařby," přiznal.

Focení bylo ovšem i trochu nebezpečné. "Fotograf měl nápad, abych visel na jeřábu, držel se rukama a přitahoval nohy. Ale šroub byl zrezlý, trubka praskla, ruplo to a najednou jsem se držel jen jednou rukou a pode mnou bylo patnáct metrů. Řval jsem jako Tarzan, bál jsem se, sedřel jsem si záda. Byl jsem hodně rozmrzelý, řval jsem na štáb. Bylo to fakt náročné," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám